Kofo Tractors

Nieuwsbrief

Meld u gratis aan voor onze nieuwsbrief! Vul hieronder uw e-mailadres in:

Afmelden

Altijd 50 tractors op voorraad!

Klik hier voor onze tractoren

Over ons

KoFo B.V. Tractor Centre is opgericht in 1980, door dhr. S. Nijland uit Vriezenveen. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als monteur en als verkoper van landbouwmachines en tractoren, bij de plaatselijke coöperatie te Vriezenveen, heeft hij KoFo BV opgericht.Puur lokaal begonnen, breidde het werkterrein zich al snel uit –mede door de geografische ligging- naar Duitsland en later België en Engeland.
Door de krimpende landbouwsector in het westen van Europa, is steeds verder over de grens gekeken, en nu worden ca. 80% van de tractoren verkocht buiten de genoemde landen.

Onze hoofddoelstelling is om onze klanten, en dan m.n. handelaren, zo snel mogelijk te kunnen bedienen en te voorzien van de tractoren die zij zoeken. Hiernaast zullen wij uiteraard nooit vergeten waar we groot mee zijn geworden : een klant z.s.m. de tractor aanbieden die hij zoekt.

Tevens is door de grotere omvang van het bedrijf ook spontaan een aantal nevenactiviteiten zoals de gebruikte bandenhandel en verkoop van diverse tractor-accessoires ontstaan.

Printen

Call Us Skype

KoFo Tractor Centre

Nijverheidsweg 18 7671 DA Vriezenveen
T
+31 546 564 926
Fax
+31 546 564 875
E