Kofo Tractors

Nieuwsbrief

Meld u gratis aan voor onze nieuwsbrief! Vul hieronder uw e-mailadres in:

Afmelden

Altijd 50 tractors op voorraad!

Klik hier voor onze tractoren

Van Tractorpulling naar ....

Warchild !


Een ieder die zich nog de oude KoFo-flyers (als bijlage in het agrarisch vakblad "De Boerderij") herinnert, evenals de KoFo-brochure, weet dat KoFo een fervent sponsor was van Tractorpulling.

Tegenwoordig komen de mannen van KoFo enkel nog uit op de locale trekkertrek-wedstrijden'  en niet zonder succes !  Er is immers altijd wel een geschikte tractor voorhanden, om over banden en de diverse gewichten(blokken) maar niet te klagen.

O      WARCHILD

Op dit moment rijdt Manon Ossevoort uit Vriezenveen op een Deutz tractor rond door Africa, op weg naar de Zuidpool. Na het bedenken van haar plan was het een korte stap om eens te informeren bij haar buurman, als eigenaar van een tractorbedrijf.
Op advies van KoFo koos ze voor de Deutz, die was blijven staan uit een partij van deze tractors, bestemd voor Algerije.
Na een mooie en geslaagde proefrit naar de Eifeltoren in Parijs, heeft Manon toch weer gekozen voor "the old Deutz", in plaats van in te gaan op het aanbod van de  Same-Deutz fabriek om een nieuwe tractor mee te nemen !!
Volgt u haar reisverslag op www.tractortractor.org en verwondert u !Printen

Call Us Skype

KoFo Tractor Centre

Nijverheidsweg 18 7671 DA Vriezenveen
T
+31 546 564 926
Fax
+31 546 564 875
E