Kofo Tractors

Nieuwsbrief

Meld u gratis aan voor onze nieuwsbrief! Vul hieronder uw e-mailadres in:

Afmelden

Altijd 50 tractors op voorraad!

Klik hier voor onze tractoren

De werkplaats

Proces

 KoFo BV Tractor Centre heeft eigen faciliteiten als waslokaal, spuitruimte, testlokaal en uiteraard werkplaats. Hier wordt de door u gekochte tractor vakkundig nagekeken en eventueel gerepareerd. 
Wij zijn lid van de COM  (Centraal Organisatie Mechanisatiebedrijven), zodat u altijd kunt vertrouwen op een goede en snelle service. Binnen nederland verkopen we de tractoren -in overleg met koper- met 3 maanden Com-garantie !

Een van de mogelijkheden die onze werkplaats biedt is om een Dynamometer-testrapport bij uw aangeschafte occasion te krijgen Deze keuring houdt in dat uw tractor een ca. half uur durende test ondergaat die het koppel, het vermogen en de compressie  weergeeft.
Voor meer informatie over deze test verwijzen we u naar de site van www.perfectpowercontrol.nl

Proces

Na binnenkomst van aangekochte tractoren, gaan deze eerst naar het waslokaal voor een grondige wasbeurt. Vervolgens worden de tractoren getest in het testlokaal. De tractor ondergaat een ca. half uur durende test die uitwijst of de tractor ook daadwerkelijk het aantal pk's geeft. Veelal komen een lekke koppakking of .... bij deze test aan het licht. Men krijgt het testrapport uiteraard mee.

Indien nodig -of gewenst door koper- wordt de trekker op andere banden gezet. Deze worden nieuw besteld, of komen uit onze eigen gebruikte banden voorraad. Hiervoor hebben we een bandenwisselapparaat.

 


Printen

Call Us Skype

KoFo Tractor Centre

Nijverheidsweg 18 7671 DA Vriezenveen
T
+31 546 564 926
Fax
+31 546 564 875
E